Menu
Koшница

Аксесоари

Микрослушалка тип тапа SN3Нова слушалка тип тапа модел SN3 - с висока чуваемост модел 2023. Tой служи като полезен помощник за тайната комуникация. Понастоящем е най-качествената и нова слушалка на пазара. Може да се ползва за дискретна комуникация в реално време, без никой да ви забележи. Благодаре..
80.00лв
Микрослушалка тип тапа SN2Нова слушалка тип тапа модел SN2 - с висока чуваемост. Tой служи като полезен помощник за тайната комуникация. Понастоящем е най-качествената слушалка на пазара. Може да се ползва за дискретна комуникация в реално време, без никой да ви забележи. Благодарение на ергономични..
70.00лв
Комплект магнити за микрослушалки COMBO. Микро невидимите безжични слушалки са със различни размери и форми от 1мм до 3 мм. Те са предназначени за хора които имат задруднения при поставенето на магнитни слушалки в ухото. Анатомията на ухото при различните хора се различава, заради това едните м..
25.00лв
Резервни магнитни микрослушалки Резервни магнитни микрослушалки
Най-продаван
Микро невидимите безжични слушалки са с размер само 3 мм х 2 мм. Те са съвместими с модели , T-loop, T-loop 2, GSM Box mini, MP3, Samsung SN7, Микрослушалка Гума Sn8, Микрослушалка тип Карта  и други...Забележка: Тези слушалки са аксесоар към различните ни модели, комплектът вклю..
12.00лв
Батерия 337 за микрослушалки Батерия 337 за микрослушалки
Най-продаван
Sony SR416SW 337 е батерия с малък размер, която се използва както за ръчни часовници, така и за микрослушалки. Това са оригинални батерии на Sony, направена в Япония със сребърен оксид, които ще ви осигурят безпроблемна работа и дълъг живот.Батериите на SONY са най-добрите на пазара и са по-добри о..
5.00лв
Sony SR521SW 379 е батерия с малък размер, която се използва както за ръчни часовници, така и за микрослушалки. Това са оригинални батерии на Sony, происведени в Япония със сребърен оксид, които ще ви осигурят безпроблемна работа и дълъг живот.Батериите на SONY са най-добрите на пазара и са по-добри..
6.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)