Menu
Koшница

Мини GSM 2 Предавател

Мини GSM 2 Предавател
Мини GSM 2 Предавател
Мини GSM 2 Предавател
Мини GSM 2 Предавател
Мини GSM 2 Предавател
Мини GSM 2 Предавател
Мини GSM 2 Предавател
Мини GSM 2 Предавател
Мини GSM 2 Предавател
Мини GSM 2 Предавател
text
Мини GSM 2 Предавател
250.00лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Mini GSM 2

Опции

Mини GSM 2 

Този мини GSM 2 предавател е с миниатюрно размери и е с 5W усилвател, в който може поставяте nano SIM карта. Предавателят е без кабели и просто трябва да се поставите в джоба дънките, на ризата или да се закрепи по тялото. Този шпионски комплект е много удобен и незабележим. Активирането на устройството е много лесно. Поставете сим картата в устройство и устройвото се включва автоматично. (Ако имате пин код трябва да го махнете)

Всеки може да има ситуации в живота, когато би се нуждаел от подобно устройсво. Търговци по време на бизнес срещи, помощ по време на презентации и др. Подобрената шпионска слушалка с GSM е революционно устройство, което ви позволява да се свързвате с някого дистанционно, без дори да имате нужда от телефон, като в същото време ще останете напълно незабележими.

Как работи?

За доброто предаване на говора към вградения микрофон устройството трябва да по-близо до устата. Най-добре е да го сложите в джоб на ризата, жилетката или якето. Поставете мини слушалката в ухото и използвайки високоефективния усилвател с мощност 5W е сигнал, звука се предава безжично до приемника, където сигналът се преобразува в глас. За комуникация служи чувствителен микрофон, който е вграден в устройството. След като се обадите на SIM картата, устройството автоматично приема обаждането и можете да започнете комуникация.

В комплекта е включен микрослушалка тип тапа S2

-Модел S2 е с подобрена анатомична форма, за да може напълно да запечата ухото срещу предаване на звука в околната среда. Слушалката е с най-новия чувствителен приемник, стабилен микро високоговорител с много ярък и ясен звук с минимален шум. Слушалката се захранва от една миниатюрна батерия тип 337. Много лесно се поставя в ушния канал. Върху слушалката е прикрепена прозрачна антенка от корда, с която можете да извадите слушалката от ухото. За още по-лесно изваждане може да  пинсети. Батерията на слушалкта с с живот до 8 часа.

Важно: Когато ползвате слушалка тип тапа предавателят трябва да е до 50-60см

Свойства

 • Автоматично приемане на обаждане (на всеки 1 час разговорът автоматично се прекратява от оператор с тази функция много е удобно повторното осъществяване на разговор)
 • Предавател с GSM - слот (мини сим карта), без кабели
 • вграден чувствителен микрофон в устройството
 • Звукова нотификация при входящо обаждане
 • Вградена батерия до 4 часа в режим на работа
 • Лед индикации при зареждане

Комплектът Включва

 1. Мини GSM предавател
 2. УСБ кабел за зареждане
 3. 1 бр микрослушалка тапа модел s2 
 4. 2 бр батерии тип 337
 5. Упътване на Български
 6. Гаранционна карта

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър