Menu
Koшница

Slushalka.bg Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките, за повече информация: Натисни тук

Мини GSM Предавател

Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
Мини GSM Предавател
text
Мини GSM Предавател
240.00лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Микрослушалка GSM дебитна карта

Опции

Mини GSM предавател

Този мини GSM  предавател е с миниатюрно размери и е с 5W усилвател, в който може поставяте SIM карта. Предавателят е без кабели и просто трябва да се поставите в джоба дънките, на ризата или да се закрепи по тялото. Този шпионски комплект е много удобен и незабележим. Активирането на устройството е много лесно. Поставете сим картата в устройство и и натиснете и задръжте бутон за бутон функция докато чуете мелодия. 

Всеки може да има ситуации в живота, когато би се нуждаел от подобно устройсво. Търговци по време на бизнес срещи, помощ по време на презентации и др. Подобрената шпионска слушалка с GSM е революционно устройство, което ви позволява да се свързвате с някого дистанционно, без дори да имате нужда от телефон, като в същото време ще останете напълно незабележими.

Как работи?

За доброто предаване на говора към вградения микрофон устройството трябва да по-близо до устата. Най-добре е да го сложите в джоб на ризата, жилетката или якето. Поставете мини слушалката в ухото и използвайки високоефективения усилвател с мощност 5W е сигнал, звука се предава безжично до приемника, където сигналът се преобразува в глас. За комуникация служи чувствителен микрофон, който е вграден в устройството. След като се обадите на SIM картата, устройството автоматично получава повикване и можете да започнете комуникация.

В комплекта е включен микрослушалка тип тапа S2

-Модел S2 е с подобрена анатомична форма, за да може напълно да запечата ухото срещу предаване на звука в околната среда. Слушалката е с най-новия чувствителен приемник, стабилен микро високоговорител с много ярък и ясен звук с минимален шум. Слушалката се захранва от една миниатюрна батерия тип 337. Много лесно се поставя в ушния канал. Върху слушалката е прикрепена прозрачна антенка от корда, с която можете да извадите слушалката от ухото. За още по-лесно изваждане може да  пинсети. Батерията на слушалкта с с живот до 8 часа.

Важно: Когато ползвате слушалка тип тапа предавателят трябва да е до 50-60см

Свойства

 • Автоматично приемане на обаждане (на всеки 1 час разговорът автоматично се прекратява от оператор с тази функция много е удобно повторното осъществяване на разговор)
 • Фукция за задаване на GSM номер (приема се обаждане само от този номер, другите номера чуват зает сигнал)
 • Предавател с GSM - слот (мини сим карта), без кабели
 • вграден чувствителен микрофон в устройството
 • Звукова нотификация при входящо обаждане
 • Набиране на последния номер с устройството
 • Бутон за набиране и приемане на обаждане
 • Вградена батерия до 3 часа в режим на работа
 • Лед индикации при зареждане
 • Функция GPS проследяване и намиране на позицията (подходящо за коли)

Комплектът Включва

 1. Мини GSM предавател
 2. УСБ кабел за зареждане
 3. 1 бр микрослушалка тапа модел s2 
 4. 2 бр батерии тип 337
 5. Упътване на Български
 6. Гаранционна карта

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър