Menu
Koшница

Микрослушалка Samsung

mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
text
Микрослушалка Samsung
150.00лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Микрослушалка MP3 плейър с примка
 • Тегло: 0.10kg
 • Размери: 0.10cm x 0.10cm x 0.10cm

Опции

Микрослушалка MP3 плейър с примка


Най-новият ни продукт  е индуктивен MP3 плейър, който е с най-тънката индуктивна примка (огърлица) в света, който е само 1.2мм! Можете да възпроизвеждате файлове от вашата TF / Micro SD карта с памет (не е включено в комплекта), без никой да знае.

Индуктивният MP3 плейър е чудесно решение за скрито слушане на предварително записани файлове. MP3 плейърът се състои от индуктивна огърлица, скрити бутони и вградена батерия, която ви позволява да слушате записаните си файлове по време на изпитите си.

Със скритите бутони за дистанционно управление можете да контролирате вашите записи и никой няма да го знае. Допълнителните кабелни бутони Next и Prev лесно се скриват във вашия ръкав. Никой никога няма да разбере, че слушате записаните от вас файлове.

Индуктивната намотка създава магнитно поле и задвижва приемащата намотка във вътрешността на микрослушалакта, която трябва да бъде разположена приблизително 30-40 см от огърлицата.

Трябва да носите огърлицата около врата си, а Mp3 плейърът гърдите  (виси) и скрити бутони за контрол някъде по тялото, където можете лесно да ги натиснете. Плейерът също има бутони за управлание, Старт бутон, усилване и нямаляне за звука, напред и назад бутон за записите.

Моля, обърнете внимание, mp3 плейърът има 3,5 мм жак. Този жак не може да се използва за нормални слушалки, той е предназначен за свързване на скритите контролни бутони.

MP3 плейерът е устройство, предназначено за тайно слушане на MP3 записи с вашата изпитна информация или реч или просто за скрито слушане на музика по време на лекции. MP3 комплектът работи самостоятелно без помощта на телефон или други устройства.

Шпионският комплект се състои от MP3 предавателен кабел и шпионска слушалка модел s2. 

Съвет за запис на аудио файлове

Винаги използвайте външен микрофон, говорете бавно и ясно с такава скорост, че можете да напишете всички думи на изпита си. В началото на записа винаги трябва да прочетете заглавието на вашата литература, за да можете лесно да търсите предпочитан текст в мини MP3 плейър.

Как работи?
Разберете как да го използвате ефективно само в 3 прости стъпки:
Ръководство за работа
 1. Заредете MP3 плейъра от лаптоп или компютър чрез USB кабел за 2-3 часа, докато изгасне червената светлина. НИКОГА НЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ЗАРЯДНО ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ
 2. Сложете батерията в микрослушалката и поставете слушалка в ушния канал
 3. Сложете примката (огърлиацта)около врата.
 4. Включете MP3 плейъра, и натиснете средния бутон
 5. Използвайте скритите бутони за промяна на песни

Предимства от използването на MP3 комплект слушалки:

 • Можете да запишете цялата необходима информация преди събитието и след това тайно да я слушате
 • Не се нуждаете от ничия помощ, докато използвате MP3 комплект слушалки (в сравнение с други микрослушалки устросйтва, където трябва да общувате с партньора си по мобилен телефон)
 • В някои ситуации мобилните телефони не са позволени

Пакетът включва:

Mp3 микрослушалка     

1 х безжична микрослушалка модел SN2

2 x 337 батерия

1 x индуктивен MP3 плейър

1 x външен кабел с 2 контролни бутона

1 х кабел за зареждане

х упътване и гаранционна карта

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър