Menu
Koшница

GSM box с магнитна слушалка

Микрослушалка тип GSM box mini
Ново -16 %
text
GSM box с магнитна слушалка
Ден
Час
Мин
Сек
219.00лв
260.00лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: GSM box магнитна слушалка

Опции

GSM BOX с огърлица за магнитни слушалки

GSM box огърлица е модел с компактни размери и може да се скрие много лесно под дрехите. Този шпионски комплект е много удобен и незабележим. Активирането на устройството е много лесно. Поставете сим карта в устройство и включете устройството със задържане на ON бутона. Силата на звука може да контролирате с бутони, които са намират острани + и - .

Всеки може да има ситуации в живота, когато би се нуждаел от подобно устройство. Търговци по време на бизнес срещи, помощ по време на презентации и др. GSM box с огърлица е революционно устройство, което разполага  много чувствителен микрофон, който може да уловя говор дори в радиус от 7-8 метра. без дори да имате нужда от телефон, като в същото време ще останете напълно незабележими.


Как работи?

За доброто предаване на говора към вградения микрофон устройството трябва да по-близо до устата. Поставете магнитната слушалка в ухото и използвайки високоефективния усилвател за провеждане на разговор. След като се обадите на SIM картата, устройството автоматично приема обаждането и можете да започнете комуникация.

Как се слага сим картата в устройството? За изваждането натиснете сим картата навътре с пин иглата.В комплекта има включена слушалка типа тапа S3 


 1. Модел тапа S3

-Нова слушалка тип тапа модел SN3 - с висока чуваемост модел 2023. Tя служи като полезен помощник за тайната комуникация. Понастоящем е най-качествената и нова слушалка на пазара. Може да се ползва за дискретна комуникация в реално време, без никой да ви забележи. Слушалката работи с батерия тип 379 1,55v, в режим на непрекъснат разговор може да работи до 8 часа работа след поставяне в зависимост от батерията и силата на звука.


Важно: Когато ползвате слушалка тип магнитни слушалки огърлицата трябва да е на врата, ако ползвате тапа огърлицата може да е на разстояние  до 50-60 см

Свойства

 • Автоматично приемане на обаждане (на всеки 1 час разговорът автоматично се прекратява от оператор с тази функция много е удобно повторното осъществяване на разговор)
 • GSM - сим слот - След поставяне на сим карта в устройството вече не ви е необходим телефон
 • вграден чувствителен микрофон в устройството
 • Звукова нотификация  от тапичката при входящо обаждане
 • SOS  бутон - прекратява разговоря и изключва устройството с едно натискане
 • Вградена батерия до 4 часа в режим на работа
 • Индикации при зареждане

Комплектът Включва

 1. GSM box с огърлица - предавател
 2. Зарядно и УСБ кабел за зареждане
 3. Магнитни слушалки
 4. Пин игла за слагане и изваждане на сим картата
 5. Адаптери за сим карти
 6. Упътване на Български
 7. Гаранционна карта


Пълната производителност на нова батерия се постига, след две или три пълни цикъла на зареждане и разреждане.

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър