Menu
Koшница

Микрослушалка мп3 плейър

mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
-16 %
mp3 микрослушалка
mp3 микрослушалка
text
Микрослушалка мп3 плейър
Ден
Час
Мин
Сек
169.00лв
200.00лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Микрослушалка MP3 плейър
 • Тегло: 0.10kg
 • Размери: 0.10cm x 0.10cm x 0.10cm

Опции

Микрослушалка MP3 плейър модел 2023


Най-новият ни продукт  е индуктивен MP3 плейър, който може да работи и с магнитни слушалки и с тапички! Можете да възпроизвеждате файлове от вашата TF / Micro SD карта с памет (в комплекта 512mb), без никой да знае.

Индуктивният MP3 плейър е чудесно решение за скрито слушане на предварително записани файлове. MP3 плейърът се състои от индуктивна огърлица, скрити бутони и вградена батерия, която ви позволява да слушате записаните си файлове по време на изпитите си.

Със скритите бутони за дистанционно управление можете да контролирате вашите записи и никой няма да го знае. Допълнителните кабелни бутони Next и Prev лесно се скриват на удобно място за вас по тялото и никой никога няма да разбере, че слушате записаните от вас файлове.

Индуктивната намотка създава магнитно поле и задвижва приемащата намотка във вътрешността на микрослушалакта, която трябва да бъде разположена приблизително 30-40 см от огърлицата.

Трябва да носите огърлицата около врата си, а Mp3 плейърът гърдите  (виси) и скрити бутони за контрол някъде по тялото, където можете лесно да ги натиснете. Плейърът има бутони за усилване, намаляване, паузиране и пускане. Със кабелните бутони може да пускате следващ или предишен запис, както и да превъртите записа напред и назад.

MP3 плейърът е устройство, предназначено за тайно слушане на MP3 записи с вашата изпитна информация или реч или просто за скрито слушане на музика по време на лекции. MP3 комплектът работи самостоятелно без помощта на телефон или други устройства.

Шпионският комплект се състои от MP3 предавателен кабел, усб четец и магнитни слушалки. 

Съвет за запис на аудио файлове

Винаги използвайте външен микрофон, говорете бавно, силно и ясно с такава скорост, че можете да напишете всички думи на изпита си. В началото на записа винаги трябва да прочетете заглавието на вашата литература, за да можете лесно да търсите предпочитан текст в мини MP3 плейър.

Как работи?
Разберете как да го използвате ефективно само в 3 прости стъпки:
Ръководство за работа
 1. Заредете MP3 плейъра като махнете долния капак с адаптер от телефон, докато изгасне червената лампичка. НИКОГА НЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ЗАРЯДНО ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ
 2. Сложете магнитна слушалка или тапичка в ухото. Как се слага магнитна слушалка?
 3. Сложете примката (огърлиcaта)около врата.
 4. Включете MP3 плейъра със страничния бутон. Записите тръгват автоматично
 5. Използвайте скритите бутони за навигиране

Предимства от използването на MP3 комплект слушалки:

 • Можете да запишете цялата необходима информация преди събитието и след това тайно да я слушате
 • Не се нуждаете от ничия помощ, докато използвате MP3 комплект слушалки (в сравнение с други микрослушалки устросйтва, където трябва да общувате с партньора си по мобилен телефон)
 • В някои ситуации мобилните телефони не са позволени

Пакетът включва:

     

1 x индуктивен MP3 плейър с допълнителни бутони за навигиране

1 x метален стик 

1 x комплект магнити

1 x Пин игла за слагане и изваждане на сим картата

1 х усб четец за качване на файловете

х упътване и гаранционна карта

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър