Menu
Koшница

Slushalka.bg Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките, за повече информация: Натисни тук

Микрослушалка тип GSM Карта

Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
Най-продаван
Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
Микрослушалка тип GSM Карта
text
Микрослушалка тип GSM Карта
200.00лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Микрослушалка GSM и Блутут карта в едно

Опции

Микрослушалка тип GSM и Bluetooth Карта в едно

Тази микрослушалка, която от ново поколение събира старите 2 модела в едно, като може да работи с блутут връзка с вашия телефон или като самостоятелно GSM устройство. Моделът е под формата на карта и е с 5W усилвател, в която може поставяте мобилна SIM карта.

Картата е без кабели и просто трябва да се поставите в джоба дънките, на ризата или да се закрепи по тялото. Този шпионски комплект е много удобен и незабележим. Активирането на устройството е много лесно. Поставете сим картата в устройство и  включвате карта и ще чуете мелодия. Като махнете пластиката отгоре на картата ще имате достъп до фукциите на един обикновен телефон и може да активирате редица фукции като: Автоматично приеме на обаждане, блутут настройки, сила на звука и много др.

Всеки може да има ситуации в живота, когато би се нуждаел от подобно устройсво. Търговци по време на бизнес срещи, помощ по време на презентации и др. Подобрената шпионска слушалка с GSM е революционно устройство, което обединява предишните 2 модела и ви позволява да се свързвате с някого дистанционно, без дори да имате нужда от телефон, като в същото време ще останете напълно незабележими.

Как работи?

За доброто предаване на говора към вградения микрофон устройството трябва да по-близо до устата. Най-добре е да го сложите в джоб на ризата, жилетката или якето. Поставете мини слушалката в ухото и използвайки високоефективения усилвател с мощност 5W е сигнал, звука се предава безжично до приемника, където сигналът се преобразува в глас. За комуникация служи чувствителен микрофон, който е вграден в устройството. След като се обадите на SIM картата, устройството автоматично получава повикване и можете да започнете комуникация.

В комплекта има включена слушалка типа тапа S2 


 1. Модел тапа S2

-Модел S2 е с подобрена анатомична форма, за да може напълно да запечата ухото срещу предаване на звука в околната среда. Слушалката е с най-новия чувствителен приемник, стабилен микро високоговорител с много ярък и ясен звук с минимален шум. Слушалката се захранва от една миниатюрна батерия тип 337. Много лесно се поставя в ушния канал. Върху слушалката е прикрепена прозрачна антенка от корда, с която можете да извадите слушалката от ухото. За още по-лесно изваждане може да  пинсети. Батерията на слушалкта с с живот до 8 часа.

- Магнитни слушалки. Те са много малки на размери с диаметър 2мм и са напълно невидими вухния канал, за да се чува от тези слушалки те трябва да паднат до тъпанчето.

Важно: Когато ползвате слушалка тип тапа картата трябва да е до 50-60см, а за магнитните микрослушалките до 30см

Свойства

 • Автоматично приемане на обаждане (на всеки 1 час разговорът автоматично се прекратява от оператор с тази функция много е удобно повторното осъществяване на разговор)
 • Блутут връзка с телефон и разговор чрез телефона
 • GSM - слот (мини сим карта) - След поставяне на сим карта в устройството вече не ви е необходим телефон
 • вграден чувствителен микрофон в устройството
 • Звукова нотификация при входящо обаждане
 • Вградена батерия до 4 часа в режим на работа
 • Индикации при зареждане

Комплектът Включва

 1. GSM карта ммикрослушалка тип карта
 2. УСБ кабел за зареждане
 3. 1 бр микрослушалка тапа модел s2 
 4. 2 бр батерии тип 337
 5. Упътване на Български
 6. Гаранционна карта

Пластиката на всички карти и леко отлепена от горната страна, с цел по-лесното махане на пластиката при нужда!

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър