Menu
Koшница

Slushalka.bg Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките, за повече информация: Натисни тук

Магнитна микрослушалка

Магнитна Микрослушалка
Магнитна Микрослушалка
Магнитна Микрослушалка
Магнитна Микрослушалка
Магнитна Микрослушалка
Магнитна Микрослушалка
Магнитна Микрослушалка
Магнитна Микрослушалка
text
Магнитна микрослушалка
35.00лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Магнитна микрослушалка
  • Тегло: 0.10kg
  • Размери: 0.10cm x 0.10cm x 0.10cm

Опции

Магнитна микрослушалка

По наше мнение това е най-доброто бюджетно решение за микрослушалка. Тя е с индукционен предавател и със захванване  2бр 9V батерии.

Невидимите мини магнитни слушалки са  революционно решение, което ви позволява да се свързвате с някого дистанционно, използвайки мобилния си телефон или уоки-токи, но без никой да знае за това.

Как работи?

Принципът е доста прост, просто вкарайте в ухото си безжичните магнитни микрослушалки, които са с миниатюрно размери, сложете индукционния кабел на врата, чрез който сигналът безжично индуктивно се предава към малките магнитни слушалки, където сигналът се преобразува в глас.

Тази слушалка е много малка и заради това се слага дълбоко в ушния канал близо до тъпанчето. Когато слушалката достигне точната дълбочина, ще чуете звук (тупкане), тоест слушалката докосва тъпанчето.

Слушалката трябва да докосва тъпанчето ви, в противен случай няма да чуете никакъв звук или ще чувате много слабо. За по-силен звук можеда  поставете една слушалка в лявото ухо, а друга в дясното.

Слушалките не могат да се виждат в ухото. Те нямат батерия. Слушалката действа като радио, което получава сигнал от предавател, който е около врата ви, захранван от 2бр 9V батерии. Батериите НЕ трябва да са алкални


Индукционният кабел трябва да бъде свързан чрез кабела към вашия мобилен телефон чрез входа за слушалки. Препоръчително е да зададете максимално силата на звука в телефона. Магнитните слушалки са изработени е от нетоксичен материал и хубаво е да се почистват със спирт след всяко ползване.

Свойства

  • Професионален дизайн, отлично качество на звука
  • Работна честота: всички честоти
  • Бутон за приемане на обаждане (при варианта с микрофона)
  • Удобна работа

Комплектът Включва


Индукционен предавател

2 бр микрослушалки със специално покритие за по-ясен звук

1 бр магнит за вадене на микрослушалките

Упътване на Български

Устройството може да работи и с тапички, които може да закупите допълнително към комплекта.



Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър