Menu
Koшница

Slushalka.bg Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките, за повече информация: Натисни тук

Комплект магнитни микрослушалки

Комплект магнитни микрослушалки
Комплект магнитни микрослушалки
Комплект магнитни микрослушалки
Комплект магнитни микрослушалки
text
Комплект магнитни микрослушалки
25.00лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Магнитни микрослушалки
 • Тегло: 0.10kg
 • Размери: 0.10cm x 0.10cm x 0.10cm

Комплект магнити за микрослушалки COMBO. Микро невидимите безжични слушалки са със различни размери и форми от 1мм до 3 мм. Те са предназначени за хора които имат задруднения при поставенето на магнитни слушалки в ухото. Анатомията на ухото при различните хора се различава, заради това едните магнитчета може да се поставят много лесно при едни хора, докато при други да има затруднения. Заради това ви предлагаме този комплект магнити с различни диаметри и форми за по-лесно поставяне в ухото.


Те са съвместими с модели Samung SN6, Samsung SN7Микрослушалка Гума Sn8Микрослушалка тип Карта.

Слушалките са напълно невидими магнитни приемници и се поставят в ухото. Магнитните шпионски слушалки не изисква батерия! Те са пасивни приемници, които възпроизвеждат аудио и получават мощност чрез индуктивния предавател на врата. Те са силен пасивен магнит, който приема аудио сигнала чрез магнитна вибрация от огърлицата на шията, който действа като предавателя. Когато магнитната микрослушалка е в ухото ви, не може да бъде чуто от друг, освен вас. Микрослушалките са водоустойчиви, така че лесно се почистват под течаща вода!

Комплектът включва:

 1. 1 бр микрослушалка със специално покритие за по-ясен звук
 2. 2 бр мини магнитчета
 3. 2 бр обикновени магнитчета
 4. 1 бр сферичен магнит със специално покритие за по-ясен звук
 5. 1 бр магнит за вадене на микрослушалките
 6. 1 бр магнит за вадене със специално покритие за предпазване на магнитчетата
 7. 1 бр метален стик

Забележка: Тези слушалки са аксесоар към различните ни модели, комплектът включва само два микрослушалки и магнит за вадене, без предавател. Те трябва да бъдат поръчани отделно.

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър