Menu
Koшница

Slushalka.bg Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките, за повече информация: Натисни тук

Микрослушалка тип тапа

Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
text
Микрослушалка тип тапа
80.00лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Микрослушалка тип тапа SN3
 • Тегло: 0.10kg
 • Размери: 0.10cm x 0.10cm x 0.10cm

Опции

Микрослушалка тип тапа SN3

Нова слушалка тип тапа модел SN3 - с висока чуваемост модел 2023. Tой служи като полезен помощник за тайната комуникация. Понастоящем е най-качествената и нова слушалка на пазара. Може да се ползва за дискретна комуникация в реално време, без никой да ви забележи.

Благодарение на ергономичния дизайн и коносовидна формаи черния цвят без антенка тази микрослушалка много лесно може да се постави в ушния ви канал , така че да не се вижда. Изваждането става със специалния магнит, който е в комплекта. Никога не слагайте слушалката в ухото без батерия, защото магнита няма да издърпа слушалакта. Слушалката работи с батерия тип 128 1,5v, в режим на непрекъснат разговор може да работи до 7 часа работа след поставяне в засимост от батериятя и силата на звука.

Той е уникален и изключителен продукт и се характеризира с подобряване на всичките му характеристики, спрямо по-старите модели. 

Той е с миниатюрни размер и е невидим за околните (10.2мм X 6,2 мм). Тапичката SN3 е с най-оптималните размери. Ако дадена тапа е прекалено малка няма да стои в ушния канал, ако е голяма няма да влезе в ушния канал. Заради това не търсете най-малките тапи.

Също така  тя предлага най-доброто качество и интензивност на звука, известни досега (качество на звука 9/10). Това се дължи на факта, че микрослушалката е с подобрено говорителчи. Белият шум (съскане), излъчван от този тип тапа, е намален до минималните 2,5 db, което позволява по-голяма яснота в звука.

Микрослушалка тип тапа SN3 може да работи с всички видове микрослушалки, които се предлагат в slushalka.bg 

 Как да използвате микрослушалката

 1. Почистете и подсушете добре ушния си канал преди употреба
 2. Сложете батерия в микрослушалката. Никога не слагайте слушалката без батерия в ушния канал, защото магнита няма да издърпа слушалката от ухото.
 3. Намалете силата на звука до минимум от телефона
 4. Постепенно усилете звука

Комплектът съдържа

 1. Микрослушалка тип тапа модел SN3
 2. 1 Батерия
 3. Упътване на български език
 4. Гаранционна карта

Забележка: Тези слушалки е аксесоар към нашите различни модели, а комплектът включва само една слушалка без предавател или микрофон, тези предватели трябва да бъдат купени отделно или вижте готовите ни комплекти.

Модел тапа SN3 има 1 година гаранция

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър