Menu
Koшница

Slushalka.bg Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките, за повече информация: Натисни тук

Микрослушалка тип тапа

Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
Микрослушалка тапа
text
Микрослушалка тип тапа
70.00лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Микрослушалка тип тапа SN2
 • Тегло: 0.10kg
 • Размери: 0.10cm x 0.10cm x 0.10cm

Опции

Микрослушалка тип тапа SN2

Нова слушалка тип тапа модел SN2 - с висока чуваемост. Tой служи като полезен помощник за тайната комуникация. Понастоящем е най-качествената слушалка на пазара. Може да се ползва за дискретна комуникация в реално време, без никой да ви забележи.

Благодарение на ергономичния дизайн и коносовидна форма тази микрослушалка много лесно може да се постави в ушния ви канал , така че да не се вижда. Изваждането става като хванете и издърпване прозрачнатa силиконова кука, прикрепена към слушалката. Слушалката работи с батерия тип 337, в режим на непрекъснат разговор може да работи до 7 часа работа след поставяне в засимост от батериятя и силата на звука.

Този продукт e пуснат през май 2022 г. Той е уникален и изключителен продукт и се характеризира с подобряване на всичките му характеристики, спрямо по-старите модели. 

Той е с миниатюрни размер и е почти невидим за околните (10.5мм X 6 мм). Тапичката SN2 е най-малкaтa, която се предлага на пазара към днешна дата.

Също така  тя предлага най-доброто качество и интензивност на звука, известни досега (качество на звука 9/10). Това се дължи на факта, че микрослушалката е с 6 малки дупки. Белият шум (съскане), излъчван от този тип тапа, е намален до минималните 3db, което позволява по-голяма яснота в звука.

Микрослушалка тип тапа SN2 може да работи с всички видове микрослушалки, които се предлагат в slushalka.bg 

 Как да използвате микрослушалката

 1. Почистете и подсушете добре ушния си канал преди употреба
 2. Почистете и подсушете добре ушния си канал преди употреба
 3. Сложете батерия в микрослушалката 
 4. Намалете силата на звука до минимум от телефона
 5. Постепенно усилете звука

Комплектът съдържа

 1. Микрослушалка тип тапа модел Sn6
 2. 1 Батерия
 3. Упътване на български език
 4. Гаранционна карта

Забележка: Тези слушалки е аксесоар към нашите различни модели, а комплектър включва само една слушалка без предавател или микрофон, тези предватели трябва да бъдат купени отделно или вижте готовите ни комплекти.

Винаги изваждайте батерията от тапата, когато не я ползвате, защото  няма бутон за изключване и след определено време батерията ще се изтощи

Модел тапа SN2 има 1 година гаранция

Напишете мнение

HTML не се поддържа!
Лош Добър